Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Οι νέες οδηγίες για τη Χημεία Γ Λυκείου

Με ΚΙΤΡΙΝΟ ότι προστέθηκε σε σχέση με τις προηγούμενες οδηγίες:


Αφαίρεσαν τα ΚΟΚΚΙΝΑ:
και επίσης αφαίρεσαν:

Δηλ το ιξώδες , τάση ατμών κλπ πάλι εντός ύλης ή παραλείφθηκαν κατά λάθος ?
Όπως και οι ασκήσεις 34-56 είναι εκτός ύλης στο κεφ.3 ή παραλείφθηκαν κατά λάθος ?

Στην 6.4 θέλουν όντως εκτός τις 74, 75, 76, 77, 79 ή κάτι άλλο θέλουν να πουν γιατί οι ασκήσεις αυτές δεν έχουν λόγο να είναι εκτός!!


5 σχόλια:

  1. Απο που προκυπτει οτι ειναι εκτος οι ιδιοτητες των υγρων ??? Αν ηταν εκτος δεν θα επρεπε να λεει ξεκάθαρα :εκτος της υποπαραγραφου ιδιοτητες υγρων ?( κανουμε εκτιμηση πως το ξεχασαν ???) Γινονται τετοιες εκτιμησεις ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και μου δίνει το διακαίωμα να κάνω τέτοιες εκτιμήσεις ο ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ συντάκτης των οδηγιών ο οποίος ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ κόβει και πετάει έξω τις ασκήσεις 34-56 του ΚΕΦ.3 και 74,75, 76 και 79 του ΚΕΦ.6. Αν ήθελε να μην πάει το μυαλό μου σε ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ας ήταν πιο προσεκτικές οι οδηγίες του που μπέρδεψαν όλους του χημικούς!! Και άντε εμείς δεν πειράζει Οι μαθητές θα την πληρώσουν

      Διαγραφή
  2. Το εγγραφο εχει ημερομηνια 8-10!!! Εχουν περασει τοσες μερες κ δεν βρεθηκε ενας? ενας να επισημανει την παραλειψη - λαθος , να ζητησει μια διευκρινιση?!!! Οποτε? πραττει ο καθενας κατα το δοκουν? αλλος παει by the book αλλος κανει εκτιμηση...(Το πιθανοτερο ειναι να υπαρχει λαθος αλλα...αν οχι? αν δεν το αλλαξουν μεχρι τελους ??εδω σας θελω!!!)
    Συμφωνω πως για εμας δεν πειραζει αλλα για τους μαθητες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικά αν δεν έρθει ποτέ καμία διευκρίνηση θα κάνω τα ΠΑΝΤΑ στην τάση ατμων (ασκήσεις και τις ερωτήσεις 31, 32, 33, 34 του σχ. βιβλίου που τις εξαιρούν οι οδηγίες) γιατί δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στους μελλοντικούς θεματοδότες. Θα ερμηνεύσουν σωστά τις οδηγίες; Ποιος ξέρει;Οπότε χαμένοι ποιοί; Οι μαθητές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω απολυτα! Ευχαριστω πολυ για την συζήτηση.Καλο βραδυ κ καλη δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή