Κι όμως υπάρχει μία κατηγορία δισκοειδών ενώσεων τα pizzanes! τα οποία εξαιτίας της ομοιότητάς τους με τις πίτσες ονομάστηκαν έτσι! Εννοείται ότι οι πίτσες δεν περιέχουν τις παραπάνω ενώσεις. Αν θέλετε να δείτε που χρησιμοποιούνται αυτές οι ενώσεις πατήστε εδώ
Σημ: Το video διαθέτει υπότιτλους (αγγλικούς) Στις ρυθμίσεις βέβαια μπορείτε να επιλέξετε υπότιτλοι>μετάφραση υποτίτλων για μετάφραση (μηχανής) σε ελληνικά
Η Αμερικανική Χημική Εταιρεία (American Chemical Society) αναλύει τη χημεία που κρύβεται στην πίτσα, από την αρχική ζύμωση μέχρι το δέσιμο των υλικών στο ψήσιμο προτού καταλήξει στο στόμα, με μεγάλο βάρος στην αντίδραση Maillard, η οποία (χοντρικά) προκαλεί το ρόδισμα κατά το ψήσιμο των υλικών.
Σημ: Το video διαθέτει υπότιτλους (αγγλικούς) Στις ρυθμίσεις βέβαια μπορείτε να επιλέξετε υπότιτλοι>μετάφραση υποτίτλων για μετάφραση (μηχανής) σε ελληνικά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου