Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Οι εκφώνησεις των θεμάτων από τον 28ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας

                                           logo
Δείτε εδώ τα θέματα της Γ΄Λυκείου.

Δείτε εδώ τα θέματα της Β΄Λυκείου

Ανακοίνωση της Ένωσης Ελλήνων Χημικών:
Διεξήχθη σήμερα 22/3/2014 ο 28ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Χημείας (ΠΜΔΧ) τον οποίο διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Χημικών υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η προσέλευση των μαθητών ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική, ενδεικτική της αγάπη τους για την Επιστήμη της Χημείας.
Το αδιάβλητο του διαγωνισμού διασφαλίστηκε με την εφαρμογή του κανονισμού του ΠΜΔΧ. Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά και θα ολοκληρωθεί με τη βαθμολόγηση των γραπτών που θα γίνει στα γραφεία της ΕΕΧ στην Αθήνα σε επόμενο χρονικό διάστημα και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το αργότερο έως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.
Οι μαθητές οι οποίοι θα πρωτεύσουν στο διαγωνισμό θα κληθούν σε εκπαίδευση,  μετά την ολοκλήρωση της οποίας θα επιλεγούν οι μαθητές οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην 46η Ολυμπιάδα Χημείας που θα διεξαχθεί  20-29 Ιουλίου 2014 στο Ανόι του Βιετνάμ.
Η Ένωση Ελλήνων Χημικών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο τους μαθητές που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό, όσο και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν, χωρίς τους οποίους δεν θα ήταν εφικτή η ομαλή διεξαγωγή του.

Για την 46η Ολυμπιάδα Χημείας δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου