Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

A΄ Λυκείου: Κατασκευή μορίων

 

ΟΔΗΓΙΕΣ: 
α) Επιλέξτε πάνω την καρτέλα "δημιουργία μορίου".  Κάτω εμφανίζονται δοχεία που περιέχουν διάφορα άτομα. Επιλέγοντας το κίτρινο τριγωνάκι στη λέξη κιβώτιο εμφανίζονται κι άλλα δοχεία με άτομα. Στόχος σας είναι να κατασκευάσετε τα μόρια που σας προτείνει η εφαρμογή: Τα δικά σας μόρια: Συλλογή 1   Αφού κατασκευάστε τα προτεινόμενα μόρια κάνοντας drag and drop (επιλέξτε μετακινήστε και αφήστε)  στα άτομα μη παραλείψετε να δείτε το πιο εντυπωσιακό: πατώντας στο 3D θα δείτε μία 3σδιάστατη κινούμενη εικόνα του μορίου που φτιάξατε! Μπορείτε τα μόρια να τα μετακινήσετε και να τα τοποθεσήσετε δεξιά στο χώρο που αναβοσβήνει.
Μόλις τελειώσετε μπορείτε να κάνετε την επόμενη συλλογή που θα σας προταθεί.
β) Επιλέξτε πάνω στην καρτέλα "συλλογή πολλών". Φτιάξτε περισσότερα του ενός μόρια με την ίδια διαδικασία. Π.χ. στόχος  2 Η2 σημαίνει κατασκευή 2 μορίων Η2   Με το επαναφορά κιβωτίου ξεκινάτε από την αρχή.
γ) Επιλέξτε πάνω στην καρτέλα "μεγαλύτερα μόρια.  Φτιάξτε μόρια που αποτελούνται από πολλά άτομα (αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη). Αν το μόριο που προσπαθείτε να φτιάξετε δεν υπάρχει δε σας αφήνει η εφαρμογή να συνεχίσετε...
Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ 
ή εκτελέστε την εφαρμογή κατευθείαν από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου