Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Μηχανογραφικό με password από φέτος

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ηλεκτρονικά θα υποβάλουν και φέτος οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων τα μηχανογραφικά δελτία για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Έτσι οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποκτήσουν κωδικό ασφαλείας για την υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου.

Απόκτηση κωδικού ασφαλείας

Στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας, όλοι οι υποψήφιοι είτε των Γενικών Λυκείων, είτε των Επαγγελματικών Λυκείων (ομάδες Α' και Β') πρέπει από την Τρίτη 8 Μαΐου ως και την Παρασκευή 18 Μαΐου να προσέλθουν στο Λύκειό τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι.

Με αυτό τον κωδικό, θα μπορούν σε επόμενη φάση, αφού μπουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, να επεξεργαστούν και αργότερα τον Ιούνιο να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο. Οι ημερομηνίες για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων θα ανακοινωθούν αργότερα.

Οπως επισημαίνει το υπουργείο Παιδείας, η διαδικασία είναι απλή και φιλική προς το χρήστη, ενώ τα δικαιολογητικά για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password) είναι ελάχιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου